Den 26/8-2021 får vi besøg af 2 hold fra første division:
Elitesport Vendsyssel og HEI.
Kampen spilles kl 19:00 Støvring Hallen er åben for tilskuere max 500 personer.

Jonas Aaen- Cheftræner for Elitesport Vendsyssel udtaler følgende: Sidste testkamp mod 1. divisions hold Vi er utrolig glade for, at vi har præsteret tre sejre ud af tre kampe mod henholdsvis SUS Nyborg, HC Odense og Odder Elitehåndbold.
Det er godkendt resultatmæssigt, men vi bestræber os hele tiden på, at forbedre os. Vi formoder også, at HEI er i en stærk form, og at de giver os kamp til stregen i vores sidste testkamp mod et hold i vores egen række, inden sæsonen går i gang. HEI endte med hele ni point mere i sidste sæson end os, så HEI må på papiret være favoritter til at vinde kampen.
Jeg forventer, at HEI stiller op med et sammentømret hold som har spillet en del kampe sammen. Vi har mere end en håndfuld nye spillere, og derfor arbejder vi lige nu stærkt på at blive en sammentømret enhed som kan konkurrere med HEI og andre etablerede 1. divisionshold.
Jeg forventer derfor, at ESV vil kæmpe med liv og sjæl for at vinde kampen og forhåbentlig gøre et godt indtryk på alle de fremmødte i hallen.

God kamp til alle.