I Støvring Håndbold er der 500 medlemmer og antallet er stigende! Da vi har hold på mange niveauer og i alle aldersgrupper samtidig med at nogle hold spiller i lokalområdet, mens andre kommer rundt om i landet, kan du altså som sponsor nå lige netop den målgruppe du vil. Vi hjælper self med at finde det helt rette hold til dit tryk for netop din virksomhed!

Da vi gerne vil sørge for, at vores sponsorer får så meget ud af samarbejdet som muligt, modtager alle der flytter til Støvring en folder fra Støvring Håndbold med info om vores klubs hold og ikke mindst om vores sponsorer

Vi skræddersyer hvert enkelt sponsorat, så det giver mening for både os og jer. Vi har f.eks. aftaler, hvor vi forpligter os på indkøb, afholdelse af arrangementer og medlemsfordele for bare at nævne nogle. Med andre ord – vi går op i at hjælpe vores sponsorer, fordi de hjælper os!

Vi har lavet samarbejde med Odendo.dk og starter meget snart vores egne auktioner op, hvor man som partner selv bestemmer hvor stor en procentdel af salget fra sine/sit produkt(er) der skal gå til Støvring Håndbold. Resten går til virksomheden selv. Så længe det er os, der opretter auktionen, er der ikke andre omkostninger. Samtidig overlader du også arbejdet til os.

Da vi i Støvring Håndboldklub hvert år afholder PumaCup, har vi en fantastisk mulighed til vores sponsorer ift. at blive vist frem og ift. salg. Der er ca. 90 til 100 hold tilmeldt PumaCup hvert år!

Mulighederne er mange, og vi er mere end villige til at tage et møde med jer. Ellers kan vi også klare det over mail eller tlf.

Vi ynder at lave aftaler for 3 år ad gangen, da vi får nyt spillertøj hvert tredje år. Næste gang er 2020-2021 sæsonen. Så skynd jer at kontakte os på:

Mail: ble94amw@gmail.com el. tlf: 61699068