U11 Piger

U11 Piger 2020/2021

Vil du gerne være del af et fællesskab, deltage i en holdsport, udvikle dig som menneske og håndboldspiller samt bevæge dig med risiko for sved på panden et par gange om ugen?

Hos U11 piger er vi ca. 25 piger der træner 2 gange om ugen, hvor fokus både er det sociale og det at udvikle sig som håndboldspiller.

På holdet er både os der har spillet håndbold siden vi kunne gå, og os der i år for første gang har trådt ind på en håndboldbane.

Udover vi har hold tilmeldt JHF’s turnering, deltager vi også i midtnatsstævner, opstarts-, jule eller afslutningsstævner samt vores egen PUMA cup.

Som ny har du mulighed for at træne sammen med os 3 gange, inden du tager stilling til, om du også vil være en del af vores fællesskab.

Du kan se hvor og hvornår vi træner her på siden.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte en af trænerne, en fra bestyrelsen eller komme og deltage i en træning.

Administration og trænere

Administration

Jon Ravnholt

Træner

  • Brian Østergaard
  • Tlf. 20787326
  • brianpetersen6@hotmail.com

Træner

Træner

U11 Piger nyheder

Klubnyheder

Herrerne rykkede op… IGEN!

Herresenior skal i den kommende sæson prøve kræfter i 3. division. Samtidig er andetholdet rykket op i serie 1, hvor de endte som 2'er. Derfor er der mere end rigelig grund til at komme i hallen, da der uden tvivl er masser af flot håndbold i vente til den kommende...

Klubmeddelelser

Generalforsamling Støvring Håndbold 2021

2. juni kl 19.00 i Støvringhallen Endelig Dagsorden Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Aflæggelse og godkendelse af det reviderede årsregnskab for det forløbne år Behandling af indkomne forslag Forslag om justering af vedtæger § 11 Regnskab og revision Valg til...

NY NY DATO – Generalforsamling 2021!

Kære medlemmer, forældre og interessenter i Støvring Håndbold.Grundet nuværende forsamlingsregler - føler vi at det er nødvendig at flytte vores generalforsamling til d 2/6 kl. 19.00 i Støvring hallen – Forslag som ønskes behandlet, skal være bestyrelsen i hænde...

U11 Piger Info

  • Sæson: 2021/2022
  • Årgange: 2010/2011
  • Boldstørrelse: 0
  • Harpiks: Nej

U11P Sociale medier

U11P turneringsplan

Kampplan, resultater og stilling.

Hold 1:

Hold 2:

U11P Holdsponsor

Støt klubben

Tilmelding/kontingent

Tilføj holdnyheder

Som holdadministrator eller træner kan du udgive artikler/nyheder om dit hold.

Du skal have et brugerlogin for at kunne indsende artikler.

 

Login >>
Opret bruger >>

Pin It on Pinterest