Rasmus har på formidabel vis formået her at se farlig ud på trods af at han er en utrolig rar ung mand… Derudover er han fra Støvring og en fantastisk målmand!

Jeg startede med at spille håndbold som førsteårs u-10 spiller i min barndomsklub Støvring Håndbold. Siden da har jeg spillet mine yngste ungdomsår i både Støvring, men også under sammenslutningen af Rebild Håndbold. Det er en tid, som jeg tænker tilbage på med et stort smil på læben og en kæmpe taknemmelighed overfor klubben, som stillede utroligt gode rammer for os som ungdomsspillere, både med plads til sjov og spas, men samtidigt også med stort fokus på udvikling.
Siden min tid i Støvring Håndbold, spillede jeg mine resterende ungdomsår i Nøvling og Aalborg Håndbold, som bl.a. bød på oplevelser som DM-guld, uofficielt nordiske mestre, pokalvindere som u-16 og derudover også DM-sølv som u-18.

Derudover var jeg også med inde omkring ligaherrerne i Aalborg Håndbold, hvor jeg bl.a. fik debut i 888 Ligaen og EHF-cuppen i 2016 og var med til at vinde DM-guld i 2017.
Alle disse oplevelser kan jeg takke Støvring Håndbold for. En klub som altid vil stå mit hjerte nært og som startede gnisten og lysten til at spille håndbold. Af samme grund ville jeg også elske at vende tilbage til Støvring engang i fremtiden!